Ser Camembert

20.00 

Nasz camembert ma intensywny, dojrzały smak i zapach. Doskonały na desce serów w towarzystwie orzechów, winogron  i wytrawnego wina.  
Okrągły ser dojrzewający z porostem białej pleśni wywołanym szczepem bakterii penicillum camembertii. Nasz camembert ma intensywny, dojrzały smak i zapach. Doskonały na desce serów w towarzystwie orzechów, winogron  i wina.

Skład: mleko krowie pasteryzowane, serowe kultury bakterii, penicillum camembertii, podpuszczka mikrobiologiczna, sól

Wartości odżywcze: wartość energetyczna w 100g – 1072J/259kcal; Tłuszcz – 21,26 g; Węglowodany – 3,19 g; Białko – 13,46 g; Błonnik – 0,35g;

Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze +2 do +6 ºC

Data przydatności do spożycia: minimum 7 dni

Waga: 250 g (+-20g)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ser Camembert”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *