Jogurt naturalny 0,3l

8.90 

Nasz klasyczny jogurt naturalny charakteryzuje się gęstą, kremową konsystencją oraz neutralnym, lekko kwaskowatym smakiem.

Jogurt naturalny wytwarzany jest wyłącznie z mleka krowiego i jogurtowych kultur bakterii. Ma kremową, gęstą konsystencję i neutralny, lekko kwaskowaty smak. Oddzielenie się serwatki jest naturalnym procesem i nie wpływa na jakość oraz smak produktu.

Składniki: mleko krowie pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych

Wartości odżywcze: wartość energetyczna w 100g – 293J/70 kcal; Tłuszcz – 3,85 g; Węglowodany – 4,77 g; Białko – 3,87 g; Błonnik – 0,49 g;

Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze +2 do +6 ºC

Data przydatności do spożycia: minimum 7 dni

Pojemność – 0,3 l

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Jogurt naturalny 0,3l”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *